Fansen måste ha minst en tröja

ساخت وبلاگ

Under lågsäsongen tog James Harden initiativet att ta en lönesänkning för att återteckna med Philadelphia 76ers, och han ville att laget skulle lägga till fler unga spelare. Den här säsongen genomförde Andrew Wiggins och Golden State Warriors en lönesänkning, han och laget har fått de bästa utsiktea. Andrew Wiggins föredrar helt klart Golden State Warriors tröja framför Draymond Green, och laget kan fortsätta med förra säsongens mästerskapsvinnande laguppställning.

Oavsett om det är under lågsäsongen eller den här säsongen har Golden State Warriors besvärats av spelarkontraktsproblem. Veteraner är hjältaa i lagets mästerskap, och unga spelare är höstenen i lagets framtid. Draymond Green-Jordan Poole-konflikten har lösts, men den har drivit Golden State Warriors att återkontraktera den unge spelaren. Andrew Wiggins och Jordan Poole har båda fått sina respektive kontraktsförlängningar, och Golden State Warriors har gett båda spelaa tillräckligt med respekt. Det viktigaste är att Andrew Wiggins tog initiativet att ta en lönesänkning och skriva på igen, och hans beslut är mycket fördelaktigt för Golden State Warriors. Golden State Warriors måste trots allt betala ligans högsta lyxskatt varje säsong, och lagets kontraktsförlängningar är också kraftigt begränsade.

James Harden och Andrew Wiggins sänkte båda lönea och föyade sina kontrakt med sina respektive lag, men de två spelaa har olika idéer. James Harden är villig att göra löneuppoffringar för att ge nya spelare en chans att få en Philadelphia 76ers tröja. Han har inte lika tur som Andrew Wiggins, som hjälpte Golden State Warriors till ett mästerskap förra säsongen. Efter att James Harden lämnat Houston Rockets valde han antingen Brooklyn Nets eller Philadelphia 76ers för sitt första mästerskap.

https://www.bloglovin.com/@nbatrojorse/

https://nbatrojorse.blogg.se/

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 113 تاريخ : سه شنبه 26 مهر 1401 ساعت: 15:12

På grund av ligans schema blev Golden State Warriors match på hemmaplan en stor framgång för biljettförsäljningen. Efter denna match avslutade Los Angeles Lakers sin försäsongsförlustsvit och laget inledde till slut sin första seger. Chase Center dök upp motståndarfans som viftade med Los Angeles Lakers tröja som äntligen såg laget förbättras.

Los Angeles Lakers ville göra en förändring denna lågsäsong, och började med att laget sparkade den tidigare huvudtränaren Frank Vogel. Sedan ville Los Angeles Lakers handla Russell Westbrook, men lönen var för hög för att andra lag skulle handla. Los Angeles Lakers hade många veteranspelare förra säsongen som gick med i laget för att vinna ett mästerskap. Men veteranspelaas uthållighet och förmåga har återspeglats under den senaste säsongen, och de har tappat sin glans. Golden State Warriors missade slutspelet förra året, gjorde hemmafansen besviken, och Los Angeles Lakers missade slutspelet förra säsongen. Summan av kardemumman är att Los Angeles Lakers inte vann en enda match på sex försäsongsmatcher förra säsongen. Och Stephen Curry har utstått för många dåliga situationer, och han ledde äntligen laget till att vinna ännu ett mästerskap förra säsongen.

Stephen Curry uppfyllde ett löfte han gav till fansen inför förra säsongen, och Draymond Green höll också upp Golden State Warriors tröja under mästerskapsparaden. Men efter att Golden State Warriors förlorade försäsongen delade Stephen Curry ut ett personligt pris till lagkamraten Jordan Poole. Los Angeles Lakers prestation under försäsongen nöjde fansen, och lagets prestation kom med många överraskningar. Los Angeles Lakers tränare Darvin Hams taktik har också hjälpt laget när han letar efter den bästa laguppställningen i spelet.

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 122 تاريخ : سه شنبه 19 مهر 1401 ساعت: 21:59

Brooklyn Nets får fortfarande fansens uppmärksamhet under den nya säsongen, och det finns fortfarande stjäor i laget. Oavsett om det är Kevin Durant, Kyrie Irving eller Ben Simmons är de alla i rampljuset. Kevin Durant och Kyrie Irving har inte ansökt om att lämna laget, och de kommer att fortsätta ha sina egna Brooklyn Nets tröja.

Förutom att spelaa skapar fokus under lågsäsongen har Brooklyn Nets även huvudtränaren Steve Nashs taktiska system. Tränaren Steve Nashs taktik kan användas under hela spelet, och hans taktik är mycket utmanande för spelaas hälsa. James Harden, som spelade för Brooklyn Nets förra säsongen, hade till exempel få skadeproblem under sin tid med Houston Rockets. I och med James Hardens flytt till Brooklyn Nets uppstod hans skadesituation. Förra säsongen var Kevin Durant, Kyrie Irving och James Harden åsidosatta med skador, och de såg inte mycket tid tillsammans. Innan förra säsongens slut hade James Harden valt att bli lagkamrater med Joel Embiid, och han gillade även den nya Philadelphia 76ers tröja. Den här säsongen behöver Brooklyn Nets-spelaa fortfarande möta huvudtränaren Steve Nashs test, och Ben Simmons prestation är också värd att se fram emot.

Även om Milwaukee Bucks Giannis Antetokounmpo tränas av huvudtränaren Steve Nash, kommer han inte att ha råd med ett sådant system. Men Golden State Warriors Andrew Wiggins passar in i tränaren Steve Nashs system, som trots allt tränades av Tom Thibodeau. Andrew Wiggins är nu en framgångsrik ung spelare i ligan, som slår sig ihop med Stephen Curry och vann förra säsongens mästerskap.

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 97 تاريخ : چهارشنبه 13 مهر 1401 ساعت: 14:30

NBA skapade en fansfavoritöppnare för den nya säsongen, med titelförsvararen Golden State Warriors mot Los Angeles Lakers. Många åskådare kan tänka sig att det blir två färger i aulan, en blå för hemmalaget och en gul för bortalaget. Och Stephen Currys nr 30-Golden State Warriors tröja kommer också att dyka upp bland fansen, trots allt är han en av de bästa stjäoa i ligan.

Det var inte bara Golden State Warriors och Los Angeles Lakers som fick fansens uppmärksamhet i premiären, utan även ledaa för sina respektive lag. De är Stephen Curry och LeBron James, de kommer också att leda laget för att förbereda sig för den nya säsongen. Den här säsongen väljer LeBron James fortfarande Los Angeles Lakers tröja nr. 6, och han hoppas också kunna leda laget för att vinna det sista mästerskapet igen. Den nya NBA-säsongen är på väg att börja, och lagen börjar också förbereda sig för utfärdandet av hemmabiljetter till den nya säsongen. Som ligans mest lönsamma lag för tillfället satte Golden State Warriors ett nytt rekord för hemmabiljetter under slutspelet förra säsongen. Den ursprungliga ligan laget för slutspelet, deras syfte är att tävla om mästerskapet och inkomsten av hem biljetter.

Det genomsnittliga biljettpriset för säsongens inledande matcher i Golden State Warriors och Los Angeles Lakers har överträffat rekordet för Kobe Bryants dyraste avgångsmatch. Anledningen till det höga biljettpriset till Golden State Warriors hemmapremiär är attraktionen av stjäor och Los Angeles Lakers, ligans motståndare. Efter matchen kommer det också att vara en prisceremoni för förra säsongens mästerskap på hemmaplan, och många fans kommer att återuppleva kaevalsceremonin när Golden State Warriors vann mästerskapet.

https://www.bloglovin.com/@nbatrojorse/

https://nbatrojorse.blogg.se/

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 98 تاريخ : 6 مهر 1401 ساعت: 7:6